Den 12 oktober arrangeras den tredje av höstens matslagsdagar, som också blir den sista. Tillfället den 27 oktober utgår.

Matslagsdagarna är informations- och inspirationskonferenser om olika matslag som främst riktar sig mot länets kostchefer och storkökspersonal inom offentlig sektor.

Syftet med matslagsdagarna är att synliggöra lokala producenter och lokala råvaror inom olika matslag för att informera och inspirera till att välja lokala alternativ i köket.

Matslagsdagarna arrangeras av Nifa i samarbete med Region Värmland.

PROGRAM:

Välkommen
Claes Jonasson, Nifa

Big Hill Lodge
Robin Jobs

Källmo Ägg AB
Lennart Johansson

Hygns Vilt
Johanna Jatko

Värmlandspotatis AB
Åsa Rölin & Andreas Grenegård

LRF om lokalproducerat
Patrik Ohlsson

Coop Värmland om lokalproducerat
Klas Olsson

Naturpralinen
Smakprov serveras till eftermiddagskaffet

Tid: 12 oktober kl 12-16 (12-13 lunch med vildsvinsfärsbiff)
Plats: Big Hill Lodge på Storhöjden 1, 682 34 Filipstad

Deltagande är kostnadsfritt men anmäls på nifa.se/anmalan senast 10 oktober.